Τροχαίο στην Κρήτη: Ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγο για 100 ώρες-Το μοιραίο ταξίδι

Ακαριαίος ο θάνατος για τον άνδρα, σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο που έγινε στην Κρήτη, με έναν άνδρα νεκρό και τη σύζυγό του να παλεύειι να κρατηθεί στη ζωή δίπλα του για 4-5 μέρες.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα και το μυαλό των ανθρώπων τους αρχικά δεν πήγε στο κακό. Όσο όμως τα 24ωρα περνούσαν άρχισαν να ανησυχούν, την Παρασκευή (16.04) το βράδυ δήλωσαν την εξαφάνισή τους και άρχισαν να ψάχνουν για να τους βρουν. Ο άνθρωπος που τους εντόπισε είναι φίλος του ζευγαριού και μίλησε αποκλειστικά στο Star.

«Έψαχνα και τους εντόπισα κάποια στιγμή. Με έκανε να σταματήσω μια διπλωμένη μπάρα από ένα προηγούμενο ατύχημα. Είδα κάτω από τον γκρεμό μια εξάτμιση, κατέβηκα, είδα τη μηχανή, πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την αστυνομία. Έψαχνα έψαχνα… ήξερα ότι είχε βρεθεί το κινητό τους εκεί. Είδα την κοπέλα, το χέρι της μόνο. Έλεγα αν δω κάτι… κάποια εικόνα πολύ σοκαριστική, δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό» περιέγραψε ο Γιώργος, φίλος του 42χρονου Νάθαν.

Το μοιραίο ταξίδι

To ζευγάρι, που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε από ταξίδι στα Χανιά. Είχαν πάει για να πουλήσουν τη μηχανή τους και να αγοράσουν αυτοκίνητο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Περίπου 4 με 5 μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της η 32χρονη γυναίκα.

«Ο χρόνος θανάτου κατά προσέγγιση είναι 12 με 13 του μηνός, Απριλίου. Αν είχαν ανακαλυφθεί τα παιδιά νωρίς και τα είχαμε πάει σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο θα ζούσε ο κύριος» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος, στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί, άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν ζώα. Η Σβέτα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Δε γνωρίζει ότι ο Νάθαν έχει φύγει από τη ζωή. Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

newsbeast.gr