Τρόμος στην Πατρών-Πύργου για οδηγό

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που πέρασε η γυναίκα οδηγός οχήματος, το οποίο καταδίωξαν επίδοξοι ληστές στην Πατρών – Πύργου, σύμφωνα με το tempo24. Με ισχυρό σοκ ακόμη από το περιστατικό, μίλησε ο σύζυγος της γυναίκας και αντιδήμαρχος του δήμου δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Μάλλιαρης.

Περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε η γυναίκα του, η οποία είχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το μόλις δύο ετών παιδί τους. Ευχαριστεί τον Θεό που όλα πήγαν καλά και την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, έδρασε άμεσα με πολύ μεγάλη δύναμη στην περιοχή, αποτρέποντας τα χειρότερα. “Την περίμεναν στη Ράχη και άρχισαν να τρέχουν από πίσω της. Κάποια στιγμή την πλησίασαν και της χτυπήσαν το τζάμι με το όπλο…”, περιγράφει με τρεμάμενη φωνή ο αντιδήμαρχος.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που κράτησε κάποια λεπτά, φέρεται να ακούστηκαν θόρυβοι που αποδίδονται σε πυροβολισμούς στον αέρα. Οι έξυπνοι χειρισμοί της γυναίκας ωστόσο, σταμάτησαν τον εφιάλτη της, ενώ ήδη στην περιοχή της Ράχης είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε. Οι δράστες, επέμεναν να την καταδιώκουν ακόμη και όταν η γυναίκα οδηγός κατευθύνθηκε προς το χωριό Σαγέικα και μάλιστα στο κέντρο του χωριού. Εκεί, όπως μας μεταφέρει ο σύζυγός της, είχε την ψυχραιμία, να σταματήσει έξω από ένα μανάβικο και όχι έξω από το δικό τους κατάστημα (ΕΛΤΑ). Στο μεταξύ, περιπολικά και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή και “χτένιζαν” τα γύρω χωριά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε μαζί της χρηματικό ποσό. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παραμένουν στην περιοχή, αναζητώντας τους δύο μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους πάνω σε μια λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ενδεχόμενα να έχουν επιβιβαστεί σε άλλο όχημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: tempo24.news