Τρύφωνας Σαμαράς: Μόνο που θα σκεφτώ τη μητέρα μου κλαίω

 Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογήθηκε στο Ooh la la και στην Σάσα Σταμάτη για το πόσο του λείπει η μητέρα του και εξομολογήθηκε πως γνώριζε για τα προσωπικά του και πως της έκανε διάφορα χουνέρια…

«Μόνο που θα σκεφτώ τη μητέρα μου κλαίω. Δεν ξέρω και τι δεν θα έδινα να την είχα εδώ. Δέθηκα με τη μάνα μου γύρω στα 30. Προσπαθούσα να της πω ότι την αγαπάω. Για τα προσωπικά μου ήξερε η μητέρα μου, αν και δεν ήθελε ποτέ να της λέει κάποιος για εμένα κακό. Να πουν ας πούμε κάτι για τη σεξουαλική μου ζωή. Οι μητέρες μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα. Η μητέρα μου πάντα ήθελε να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Εγώ δεν θέλω. Δεν το ένιωθα. Νομίζω αυτό πρέπει να το βιώσεις και να αγαπήσεις και τον άνθρωπο που θα είσαι μαζί και έτσι να γίνει το παιδί.

Νομίζω ότι οι γονείς δεν το αποδέχονται ποτέ. Αν έχεις κάποια διαφορετικότητα πρέπει ο γονιός να είναι πολύ μοντέρνος για να την αποδεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο. Πάντα της έκανα διάφορα. Κουβαλούσα φίλους μου που ήταν αναρχικοί και έκανα πάρτυ μέσα στο σπίτι και έκαιγαν τα τσιγάρα τα παρκέ. Έναν άλλον φίλο μου τον είχα κλείσει μέσα στην ντουλάπα για να μην τον δει. Μετέπειτα έγινε τραβεστί αυτός. Της έκανα διάφορα τέτοια. Δεν ήμουν ατίθασος να κάνω διάφορα, αλλά ήμουν ζιζάνιο. Στο σχολείο πήγαινα με το ποδήλατο και το έβαζα μέσα στην τάξη. Ήμουν καπετάν φασαρίας. Θα σου αποκαλύψω ότι έχω τελειώσει την τρίτη Λυκείου, αλλά δεν έχω πάρει το απολυτήριο, γιατί χρωστάω ένα μάθημα, την αγωγή του πολίτη.»

zappit