Τόνις Σφήνος: Δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα

Μπορεί ο Τόνι Σφήνος να παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι την με την Ιωάννα Γραμματικού, ωστόσο, μόλις αποκάλυψε ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος του γάμος, καθώς έχει παντρευτεί ξανά με έναν φίλο του, στην Αμερική!

«Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα, σ’ ένα ξωκλήσι», αναφέρει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν και περιγράφει τι ακριβώς συνέβη τονίζοντας πως ο φίλος του δεν ήταν ακριβώς τραβεστί. «Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μας έφερε ένα βράδυ σ’ ένα εξωκλήσι και παντρευτήκαμε ήταν το όνειρο του. Την άλλη μέρα ήταν κανονικός, αλλά το κακό συνέβη».

Όσο για την αντίδρασή του όταν το συνειδητοποίησε;

«Θυμήθηκα τα λόγια του παππούλη και είπα ότι θα τον κρατήσω κοντά μου μέχρι να συγχωρεθεί η αμαρτία μου, γιατί ήταν μεγάλη και θα φύγει μόνος του από δίπλα μου, όταν η αμαρτία μου πια θα έχει εξαγνιστεί. Αυτή είναι πραγματική ιστορία και της έχει βάλει μουσική, φώτα, χορό, κουστούμια, ενώ υπάρχει σχετική φωτογραφία με τον άνθρωπο αυτό. Την έχω κάνει λίγο “Δυναστεία”», απαντά.

peoplegreece