Τ.Α. Ωρωπού: Συνελήφθη Αφγανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Δομή Μαλακάσας

Συνελήφθη από το Τ.Α Ωρωπού, κατά τις πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου 2021, αλλοδαπός υπήκοος από το Αφγανιστάν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας ομοεθνή του, εντός της Δομής Μαλακάσας.

Για τον 42χρονο Αφγανό δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνή του που είχε λάβει χώρα κατά τις βραδινές ώρες της 11ης Αυγούστου 2021, εντός της Δομής Μαλακάσας.

Η Ασφάλεια Ωρωπού, μετά το αιματηρό συμβάν, πραγματοποίησε έρευνα και κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος είχε ήδη τραπεί σε φυγή και εξαφανιστεί προκειμένου να μην συλληφθεί.

Επρόκειτο για αλλοδαπό που και το 2016 είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή, μαζί με άλλους, σε ανθρωποκτονία ενός ομοεθνή τους στην περιοχή του Ελληνικού. Είχε συλληφθεί τότε και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ενώ έχει κατηγορηθεί και για ενδοοικογενειακή βία.

«Είχε αρχηγικό ρόλο μέσα στη Δομή ο συγκεκριμένος, παρακινούσε τους ομοεθνείς του σε οτιδήποτε ήθελε. Πριν κάποιο διάστημα είχαν ξεσπάσει ταραχές στη Δομή όταν η Αστυνομία θέλησε να τον ελέγξει για τα πράγματα που έφερνε μέσα στην Δομή και εμπορευόταν» μας δήλωσε χαρακτηριστικά υπάλληλος της Δομής.

Όλο το διάστημα, η Ασφάλεια Ωρωπού τον αναζητούσε τόσο μέσα στη Δομή όσο και σε διάφορες περιοχές των Αθηνών. Τελικώς, κατάφεραν να τον εντοπίσουν να κινείται με το αυτοκίνητο του και να τον συλλάβουν. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Ανακριτή προκείμενου να απολογηθεί.

Μια ακόμα επιτυχία των ανδρών του Τ.Α. Ωρωπού, που όπως φαίνεται, δεν εφησυχάζουν ποτέ, παρά κινούνται διαρκώς για την πάταξη της εγκληματικότητας, δρώντας συστηματικά και αποτελεσματικά.