Υποβαθμίζουν το Χαλκούτσι-Μεταφέρουν στο Μαρκόπουλο την υπηρεσία Περιβάλλοντος Πρασίνου

Σε υποβάθμιση οδηγείται η Κοινότητα Χαλκουτσίου μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μεταφέρει την υπηρεσία Περιβάλλοντος-Πρασίνου του Δήμου Ωρωπού, στο Μαρκόπουλο, χωρίς καμία σοβαρή και αντικειμενική  μελέτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των κατοίκων και των χιλιάδων οικιστών που κυρίως διαμένουν στην βορειοανατολική περιοχή του δήμου.

Το Κοινοτικό Κατάστημα κοσμούν τις τελευταίες μέρες δεκάδες άδειες κούτες στις οποίες τοποθετείται όλο το αρχείο της υπηρεσίας η οποία θα εδρεύει, πλέον, στη Κοινότητα Μαρκοπούλου. Στο Κατάστημα Χαλκουτσίου θα παραμείνει η Τοπική Κοινότητα και το ΚΕΠ, το οποίο φιλοξενείται.

Είναι φανερό ότι το Χαλκούτσι, σε ένα πρωτοφανές οίστρο αντιποίνων από τη νέα Δημοτική Αρχή, θα πληρώσει ακριβά το τίμημα της μη στήριξης του συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης»  του κ. Γ. Γιασημάκη και την πανηγυρική επανεκλογή στη θέση του Προέδρου του κ. Γιώργου Λιθαδιώτη.

Αφού λοιπόν αυτές ήταν οι προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής για το Χαλκούτσι σε μια προσπάθεια «ανάπτυξης» γιατί τότε η άστοχη ενέργεια της διάρρηξης των γραφείων και η αλλαγή της κλειδαριάς σε μέρα αργίας; Σε τι εξυπηρετούσε; Προφανώς είναι ένα ακόμα δείγμα των   προθέσεων και της νέας φιλοσοφίας που διέπει την  νεοκλεγείσα Δημοτική Αρχή. Το γκρέμισμα των πάντων για να επιδείξει έργο μια που επί του παρόντος δεν έχει φανεί πρόγραμμα και σχέδιο σοβαρής και ενωτικής διοίκησης.

Η, δήθεν, εργασιακή διάθεση με κινήσεις εντυπωσιασμού στα όρια του κωμικοτραγικού από ορισμένους είναι, προφανές, πως δεν αποτελούν στοιχεία συγκροτημένου σχεδίου διοίκησης.