Υπό κατάληψη το Γυμνάσιο Χαλκουτσίου

Υπό κατάληψη βρίσκεται το Γυμνάσιο Χαλκουτσίου, καθώς οι μαθητές της Γ΄ τάξης αλλά και όλου του Γυμνασίου, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την συμπεριφορά συγκεκριμένου καθηγητή.

Σήμερα το πρωί, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και μέσα στην καταιγίδα, οι μαθητές του Γυμνασίου, έκλεισαν το σχολείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σοβαρά προβλήματα που, όπως καταγγέλλουν, αντιμετωπίζουν με τον καθηγητή που διδάσκει Φυσική, Χημεία και Βιολογία.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών και αγωνίζεται μαζί τους, καθώς, όπως ισχυρίζονται,  έχει βάλει εξαιρετικά χαμηλούς βαθμούς και συγκεκριμένα από 7 έως 8, στην συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών και μάλιστα σε άριστους κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, καταγγέλλουν ότι αποβάλει τους μαθητές αδικαιολόγητα από το μάθημά του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν από απουσίες. Παράλληλα κάποιοι μαθητές ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιεί  άκοσμες εκφράσεις εναντίον τους.

Το θέμα είναι σε γνώση του Διευθυντή του Σχολείου αλλά και του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορειοανατολικής Αττικής κ. Καπέλα, με αιτήσεις-καταγγελίες που εστάλησαν. Οι γονείς ζητούν την άμεση αντικατάσταση του καθηγητή, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο σχολείο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, όπως δήλωσε, αναμένει απαντήσεις από τους υπεύθυνους, ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα και αύριο το απόγευμα αναμένεται να γίνει Γενική Συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις. Πάντως δεν αποκλείεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να κινηθεί και νομικά κατά του εν λόγω καθηγητή, καθώς η όλη κατάσταση έχει επηρεάσει ψυχολογικά τους μαθητές.

Διαβάστε τις εξελίξεις:

 Σκληραίνουν τη στάση τους μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Χαλκουτσίου-Παραμένει υπό κατάληψη το σχολείο

Έληξε η κατάληψη του Γυμνασίου Χαλκουτσίου-Θα τεθεί υπό Επιτροπεία ο Καθηγητής της Φυσικής

Comments are closed.