Φάνης Χριστοδούλου: Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πάρο-Με C130 στην Αθήνα

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Φάνης Χριστοδούλου στην Πάρο – Ο “μπέμπης του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρεται στην Αθήνα.

Για μια ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες, ο Φάνης Χριστοδούλου κατάφερε να μας ανησυχήσει . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ είχε ατύχημα με τη μηχανή του, στον περιφερειακό δρόμο, στη Νάουσα της Πάρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και διεθνής, τραυματίστηκε ενώ κινούνταν με τη μηχανή του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο γόνατο και στον ώμο.

“Ο Φάνης είχε ένα ατύχημα. Η μηχανή με την οποία κινούνταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Έχει χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν είναι σοβαρό η όχι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας του νησιού αμέσως μετά το ατύχημα. Θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα” ανέφερε στo newsit.gr, ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος. Σύμφωνα με όσα έγιναν στη συνέχεια γνωστά, ο Φάνης Χριστοδούλου θα μεταφερθεί με C130.

Ο Φάνης Χριστοδούλου μας είχε απασχολήσει με την υγεία του -ξανά- τον Νοέμβριο του 2020 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Πάρο στη Σύρο και να νοσηλευτεί, μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά (δεν είχε τελικά κάτι το σοβαρό).

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

newsit.gr