Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι αποφάσισε μετά από 15 χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η ίδια η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στη θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Στην παράσταση πρωταγωνιστείς μαζί με τον σύζυγό σου Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Πώς είναι να είστε ζευγάρι στη σκηνή και τη ζωή; Οι πρόβες συνεχίζονται και στο σπίτι;
Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Πιστεύεις ότι λειτούργησε κατά του γάμου σας και το γεγονός ότι κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά;
Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας.

Πηγή: