Φασουλής: Κόντεψα να γίνω αλκοολικός, έχανα πάρα πολλά στα χαρτιά – Τι είπε για τον Γιώργο Μαρίνο

Εξομολογήθηκε παλιά του πάθη ο ηθοποιός

Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής του που «έζησε έξαλλα» και έκανε καταχρήσεις με αλκοόλ και χαρτιά μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», «μετά ερωτεύτηκα και μαζεύτηκα».

«Πέρασα 8 με 10 χρόνια έξαλλης ζωής. Κύλησα σε πολλά πράγματα, κόντεψα να γίνω αλκοολικός. Έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα… Αυτό γινόταν μετά τις παραστάσεις μέχρι το πρωί. Δόθηκα παντού και στις ηδονές. Μετά ερωτεύτηκα και μαζεύτηκα» αποκάλυψε. «Έπαιζα πάρα πολύ χαρτιά. Πολλές φορές έχανα πάρα πολλά. Μπιρίμπα ήταν το αθώο… Παίζαμε πόκα, χοντρά παιχνίδια. Μπιρίμπα παίζαμε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κούρκουλο, τον Χρονόπουλο, την Κούρκουλα» ανέφερε.

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε ακόμα για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».