Φεύγει ο Μουζουράκης για Αμερική. Σολωμού: Θα πάμε να κλάψουμε να τελειώσει η ιστορία!

Η Μαρία Σολωμού μιλά για το ποια θα είναι η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη τώρα που θα φύγει για Αμερική.

Η πρόθεση του Πάνου Μουζουράκη να φύγει για την Αμερική είναι γνωστή από πέρυσι, αλλά πλέον ήρθε ο καιρός να υλοποιηθεί εντός των ημερών. Καλεσμένη στο dot. η Μαρία Σολωμού ξάφνιασε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με τον τρόπο που διαχειρίζεται όλη αυτή την κατάσταση, αλλά και με τις δηλώσεις της. Η ίδια δεν θέλει να προεξοφλεί τίποτα, αλλά θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα, όπως τους πειρασμούς και την απόσταση…

«Σε περίπτωση που ο Πάνος θέλει να κάνει ένα παιδί, μάλλον θα το κάνει στην Αμερική. Φεύγει, ξέρω πότε γυρίζει, αλλά ουσιαστικά ποτέ. Θα μείνει εκεί. Δεν το είχατε καταλάβει; Εγώ από πέρυσι το είχα καταλάβει. Τι να κάνω; Θα πάμε μέχρι το αεροδρόμιο να κλάψουμε λιγάκι να τελειώσει η ιστορία. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να πάω. Δεν μπορεί να κρατηθεί μια σχέση από απόσταση, μη λέμε βλακείες τώρα. Όχι δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες το χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει, αλλά το έχουμε χωνέψει τόσο πολύ από πέρυσι, γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει μια ανυπομονησία και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ κακά με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί.

Στα 39 είναι αργούτσικα. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πάνο και τι έχει στο μυαλό του, αλλά θα σου πω το εξής. Όταν το θες κάτι πάρα πολύ κι όταν το πιστεύεις πάρα πολύ, είναι άδικο να μην το πραγματοποιήσεις. Είναι κρίμα να λες γιατί ρε γαμώτο δεν το έκανα και το άφησα. Βάσει αυτού, ας πάει και ας κόβει βόλτες. Δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα. Δεν έγινε ουδέποτε κουβέντα για το τι θα γίνει με εμάς. Ο Πάνος θεώρησε ότι θα πάω μαζί του. Απλά του ξεκαθάρισα ότι δεν θα έρθω. Τώρα, αλλά μετά, υπάρχει αυτό που αιωρείται. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί πατάω, ότι και το μετά θα είναι λίγο δύσκολο. Αν δεν είχα το γιο μου θα είχα φύγει στην Αμερική εδώ και χρόνια.

Πάει σε ένα μέρος που αν είσαι και πάνω από 23 σε κοιτάνε και κάπως περίεργα. Που σημαίνει ότι κυκλοφορούν διάφορα πλαστικά είδη κολλημένα επάνω σε γυναίκες, οι οποίες είναι από 18-22 και κάνουν τα πάντα. Υπάρχει ένα δέλεαρ όπου κι αν κοιτάξεις. Όχι για εμάς τις γυναίκες τόσο πολύ. Δηλαδή εγώ αν θα πήγαινα θα γέλαγα. Ο Πάνος είναι άντρας. Ε, μια δυο τρεις τέσσερις, οι άντρες είστε λίγο σε αυτά τα θέματα… στην 4η barbie, στην 4η μπύρα και στον 6ο μήνα απόστασης… έ σοβαρολογείς; Το θεωρώ δεδομένο. Είμαστε 8 χρόνια σε μία σχέση. Θα πάει δηλαδή στο (silicon) valley και θα πίνει καφέ στους 6 μήνες; Τι συζητάμε; Εγώ θεωρώ ότι γίνονται διάφορα» είπε η Μαρία Σολωμού.

zappit