Φθιώτιδα: Μετά το αφεντικό δολοφόνησαν και το σκύλο του

Το λυκόσκυλο είχε γίνει ο φύλακας άγγελος της οικογένειας του δολοφονημένου αρχιφύλακα

Ο Ζόζεφ ήταν το πιστό λυκόσκυλο που είχε ο αρχιφύλακας Μάκης Γκαλιμάνης, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με μαφιόζικο τρόπο στις 21 Φεβρουαρίου του 2015.

Δυόμισι χρόνια μετά στο ίδιο μέρος στην παραθαλάσσια Κουβέλα, κάποιος δηλητηρίασε το σκυλί της οικογένειας, σύμφωνα και με την καταγγελία της Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Έφης Γρίβα.

Η κ. Γρίβα ανέφερε τα εξής:

«Το χειμώνα του 2015 σε ενέδρα θανάτου που έστησαν στο σπίτι του στην Κουβέλα, σκοτώθηκε ο Μάκης Γκαλιμάνης.

Δυόμισι χρόνια μετά, η οικογένειά του γνώρισε εκ νέου τη βία αφού πριν μερικές ημέρες κοντά στο σημείο εκτέλεσης δολοφόνησαν με δηλητήριο (φόλα) και τον αγαπημένο του σκύλο, τον Ζόζεφ, ένα λευκό λυκόσκυλο τον “φύλακα άγγελο” της οικογένειας Γκαλιμάνη που είχε γίνει η σκιά  της μετά τον θάνατο του Μάκη.

Ο Ζόζεφ, ο “αρχηγός” της Κουβέλας πιστός πάντα στεκόταν έξω από το σπίτι τους έτοιμος να ακολουθήσει τους γονείς του εκλιπόντος σε κάθε τους έξοδο. Αυτόν το υπέροχο σκύλο κάποιος “άνθρωπος” δεν δίστασε να τον “φαρμακώσει” γιατί πιθανώς τον ενοχλούσε.

Γιατί εκτός από την πολιτική βία υπάρχει και η βία των ανθρώπων της διπλανής πόρτας που με ελαφριά την συνείδηση, ύπουλα κακοποιούν και σκοτώνουν ό,τι δίνει χαρά στους συνανθρώπους τους. Αυτοί δεν διστάζουν ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις που ο πόνος από το πρόσφατο φονικό είναι ακόμα νωπός»

lamiareport.gr