Φιλανθρωπικός αγώνας για τον Πάτρικ μεταξύ Παλαιμάχων ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

29.2.2016

Σήμερα 29-2-2016 στις 4μ.μ. διεξήχθη ο μεγάλος φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του ΠΑΣ Ωρωπού και του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο Ωρωπού. Ο αγώνας διοργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του παίκτη της Ακαδημίας ΠΑΣ Ωρωπός, Πάτρικ Βρατσίστα, που πάσχει από βαριά ασθένεια.

Οι Παλαίμαχοι των δύο ομάδων αγωνίστηκαν προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στην οικογένεια του Πάτρικ. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενισχύοντας έτσι ψυχολογικά τον Πάτρικ στην πολύ δύσκολη δοκιμασία που περνάει.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι δύο ομάδες έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση δίνοντας ολόψυχα τον καλύτερο εαυτό τους για τον νεαρό παίκτη που χρειάζεται βοήθεια. Οι δύο ομάδες που καταχειροκροτήθηκαν, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και εξυψώνοντας το αθλητικό ιδεώδες.

«Πάτρικ γερά στα πόδια σου ξανά», έγραφε το πανό της Θύρας 13 του Ωρωπού, ενώ όλοι όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα ευχήθηκαν από καρδιάς να πάνε όλα καλά για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μερικοί από τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν ήταν οι Βονόρτας, Γονιός, Δομάζος, Αθανασόπουλος, Μαραγκός, Ρότσα, Φρατζέσκος, Δημόπουλος κ.α. Φυσικοθεραπευτής στον αγώνα ήταν ο Χρήστος Νικολαϊδης.

  ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ-ΠΑΟ

  ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ-ΠΑΟ 2

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 4