Φολέγανδρος: Μαθητές δημοτικού σκότωσαν με κλωτσιές τυφλή γάτα (βίντεο)

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου σχημάτισε δικογραφία εις βάρος δύο μαθητών Δημοτικού οι οποίοι σκότωσαν με κλωτσιές μία γάτα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου σχημάτισε δικογραφία εις βάρος δύο μαθητών Δημοτικού οι οποίοι σκότωσαν με κλωτσιές μία γάτα.

Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα zoosos.gr και δείχνει τους μαθητές να κακοποιούν τη γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλλημένως στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα κλειστού αυτή την εποχή ξενοδοχείου.

Τα όσα συνέβησαν αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που άκουσε τις φωνές της γάτας. Η γυναίκα ρώτησε τα δύο παιδιά τι είχε συμβεί και εκείνα, όπως λέει η ίδια, της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

Η γυναίκα αναζήτησε τη γάτα και την εντόπισε νεκρή.

Αναζητώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στο οπτικό υλικό αυτό φαίνονται τα δύο παιδιά αρχικά να καταδιώκουν το ζώο και να του πετούν αντικείμενα. Η γάτα η οποία ήταν τυφλή έπεσε μέσα στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια την κλωτσά πριν τελικά οι δύο μαθητές αποχωρήσουν σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η γυναίκα μίλησε στο zoosos.gr και είπε πως όταν ενημερώθηκε ο πατέρας του ενός από τα παιδιά, η απάντησή του ήταν «παιδιά είναι».

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

Πηγή: zoosos.gr