Φονικό στη Μακρινίτσα: Θρήνος και σπαραγμός στις κηδείες των δύο αδελφιών (Εικόνες)

Το τελευταίο “αντίο” στα δύο αδέλφια, που δολοφονήθηκαν μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα, είπαν συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι.

Το τελευταίο “αντίο” στα δύο αδέλφια, τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα, από τον εν διαστάσει σύζυγο της 28χρονης, είπαν συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι.

Πόνος και νεκρική σιγή -με το γοερό κλάμα των δύο απαρηγόρητων γονέων να ακούγεται μόνο-επικρατούσε σήμερα το πρωί στην κηδεία των δύο αδικοχαμένων νέων, που έπεσαν νεκροί από το μαχαίρι του 31χρονου.

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη και πολλοί αδυνατούν να πιστέψουν ακόμη και σήμερα ότι η 28χρονη και ο 30χρονος έφυγαν από τη ζωή με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Θρήνος και σπαραγμός στις κηδείες των δύο αδελφιών [εικόνες]
ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι, ο 31χρονος δράστης που ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα, είχε διαγνωσθεί με ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα έκανε συχνές σκηνές ζηλοτυπίας, ενώ κατηγορούσε τη σύζυγό του οτι τον απατά, οτι το παιδί δεν ήταν δικό του και έλεγε ότι έχει τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι τους.

Ολέθριο φέρεται να ήταν το σφάλμα των ψυχιάτρων, που ενώ είχαν διαπιστώσει ότι ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, δεν έπαιρνε τα χάπια που του είχαν δώσει, δεν ενημερώθηκαν η Εισαγγελία και η Αστυνομία για την εξέλιξη αυτή, με αποτέλεσμα οι Αρχές να νομίζουν ότι νοσηλευόταν, ενώ ο ίδιος ήταν ελεύθερος.

ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ
ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ

Ξεσπούν οι χαροκαμένοι γονείς: “Να σαπίσει στη φυλακή”

Ο πατέρας των δύο θυμάτων ξέσπασε σε δηλώσεις του για το στυγνό έγκλημα. Ο κ. Αποστόλης, μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε σοκαρισμένος: “Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και πως παίρνει την αστυνομία τηλέφωνο”.

“Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου“, συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως ο 30χρονος δράστης του φονικού τους είχε προειδοποιήσει πως “θα θρηνήσουμε θύματα”.

“Σήμερα ήταν να πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά για ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν προλάβαμε. Η κόρη μου θα πήγαινε. Υπήρχαν πολλά περιστατικά βίας. Ένα πρώτο περιστατικό ήταν στο σπίτι, ήθελε να πάρει το παιδί, εγώ δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Πήγε η σύζυγος και ο γιος μου και ήρθε αστυνομία. Πρώτο συμβάν αυτό”, δήλωσε.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ

“Το δεύτερο συμβάν ήταν όταν την περίμενε με τον γιο μου έξω από το σπίτι. Τον χτύπησε με μπουνιά, ο γιος μου αντέδρασε αμέσως. Ήρθε η αστυνομία. Και τρίτο περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, όπου δούλευε. Αυτός περίμενε εμένα και η κόρη μου μου είπε να μην πάω. Ήθελε να με προστατέψει. Φοβόταν. Καλύτερα να τον σκότωνα εγώ“, κατέληξε ξεσπώντας σε κλάματα.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΗΔΕΙΑ

Συγκλονισμένη και η μητέρα των θυμάτων από τον τρόπο που χάθηκαν τα παιδιά της δήλωσε: “Να σαπίσει στη φυλακή. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα και μετά κατέβηκε η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται. Άφησε εμένα και έπιασε εκείνη”.

“Είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά αυτός. Δεν νόμιζε η κόρη μου ότι θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Άρχισε, έβριζε, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία”, ανέφερε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

thetoc.gr