“Φράκαρε” ο νέος κόμβος Μαλακάσας λόγω… γάμου!  

 

Το είδαμε και αυτό χθες! Βράδυ Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου υπό βροχή,  και η κυκλοφορία στο νέο κόμβο Μαλακάσας προς Μαρκόπουλο, γίνονταν με τ’ εμποδίων. Σωστό κομφούζιο. Δεκάδες οχήματα πήγαιναν σημειωτόν.

Το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος «πάγωσε» τους οδηγούς. Όλοι είχαν την ίδια αγωνία για το τι συνέβη, αλλά κανείς  δεν μπορούσε να δώσει απάντηση στο ερώτημα «γιατί κολλήσαμε;»

Όσοι έφταναν στον κόμβο και έπαιρναν το δρόμο προς Μαρκόπουλο δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι ακριβώς συνέβαινε. Κι όμως ήταν πολύ απλό, όσο και δύσκολο, κάποιος να δώσει την απάντηση.

Τροχαίο ατύχημα δεν ήταν, αλλά μπορείς να το πεις και «ατύχημα», αφού το κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε λόγω… γάμου!

Στο κοντινό κτήμα, που βρίσκεται στις αρχές του δρόμου προς Μαρκόπουλο, γινόταν γαμήλια δεξίωση και είχε γεμίσει το πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Ουδείς όμως, από τους υπευθύνους της διοργάνωσης, δεν είχε την ευφυΐα  να κατευθύνει τα οχήματα στην απέναντι αλάνα και να ανοίξει ο δρόμος.

Ίσως γιατί όλοι φοβόντουσαν τις κυρίες που θα τους έσουρναν τα εξ αμάξης, εάν τσαλαβουτούσαν στη βροχή και χαλούσε η κόμμωση ή χωνόταν στη λάσπη η γόβα στιλέτο.