Φρίκη στην Ινδία-Βίασαν και αποκεφάλισαν κορίτσι τριών ετών

Ενα 3χρονο κοριτσάκι απήχθη, βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε στην Ινδία

Μια ακόμη αποτρόπαιη υπόθεση βιασμού και δολοφονίας στην Ινδία σοκάρει διεθνώς καθώς κορίτσι τριών ετών βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το τρίχρονο κορίτσι στην Ινδία αποκεφαλίστηκε αφού προηγουμένως βιάστηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι το είχαν απαγάγει από την αποβάθρα ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Τζαμσεντπούρ του κρατιδίου Τζαρκάντ.

Τρεις άνδρες, περιλαμβανομένων των δύο που πιστεύεται ότι βίασαν και σκότωσαν το κοριτσάκι, έχουν ήδη συλληφθεί. Ένας από αυτούς, ο Ρινκού Σαχού, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή για την απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού το 2015.

Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα   Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το κορίτσι κοιμόταν δίπλα στην μητέρα του στον σιδηροδρομικό σταθμό Ταταναγκάρ όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε. Πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας δείχνουν έναν άνδρα να περπατάει κρατώντας στα χέρια του το παιδί που κοιμόταν.

Η μητέρα του κατήγγειλε την εξαφάνιση το επόμενο πρωί. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι θεωρεί ύποπτο τον εραστή της, τον άνδρα για τον οποίο είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της Ο άνδρας αυτός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την μητέρα και το κορίτσι στην αποβάθρα του τρένου, είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων.

Το οπτικό υλικό βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τους δύο κύριους υπόπτους που είναι αμφότεροι περίπου 30 ετών και οι οποίοι φέρεται ότι οδήγησαν την αστυνομία στο πτώμα. Το ακέφαλο πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε την Τρίτη κρυμμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα πίσω από θάμνους σε απόσταση περίπου τεσσάρων χλμ από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Σαχού έχει διαπράξει πολλές φορές εγκλήματα σε βάρος παιδιών παρότι η μητέρα του είναι αστυνομικός. Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών και φέρεται ότι έχει απαγάγει πολλά παιδιά και τους έχει επιτεθεί. Αστυνομικοί σκύλοι επιστρατεύτηκαν για να βρουν το κεφάλι του παιδιού, το οποίο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Η Ινδία κατέχει ένα θλιβερό ρεκόρ στα εγκλήματα εις βάρος παιδιών με περίπου 20.000 βιασμούς παιδιών να έχουν καταγραφεί το 2016, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ένα στα τρία θύματα βιασμού στην Ινδία είναι ανήλικο, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους δράστες είναι γνωστοί των θυμάτων.

Πηγή: www.lifo.gr