Φρίκη στη Γερμανία με επτά βρέφη που βρέθηκαν νεκρά

13.11.2015

Σάλος έχει γίνει από χθες το απόγευμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία, από επτά βρέφη που βρέθηκαν νεκρά σε ένα διαμέρισμα, όπως πληροφορεί η αστυνομία. Συγκεκριμένα «η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας

Κάτοικος της περιοχής εντόπισε το ένα βρέφος και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο μαζί με το οποίο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα και ήρθαν αντιμέτωποι με μια φρικιαστική εικόνα, καθώς εντόπισαν και τα υπόλοιπα άψυχα βρέφη. .

Το διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκαν τα νεκρά βρέφη ανήκει σε μια 45χρονη γυναίκα, η οποία αναζητείται από τις αρχές, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν είναι υπεύθυνη. Όπως εξήγησε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας «την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών». Η ίδια αστυνομικός πρόσθεσε ότι τα άψυχα βρέφη «ήταν σε κακή κατάσταση».

Αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία σήμερα, οπότε σε λίγες μέρες οι ιατροδικαστές θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν πόσο χρονικό διάστημα ήταν νεκρά τα βρέφη, την αιτία του θανάτου τους και το φύλλο τους.