Φρίκη: 36χρονη καταγγέλλει ότι ο σύντροφός της τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 36χρονης γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι ο επί 14 χρόνια, 53χρονος σύντροφός της, τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και βραδιές ανταλλαγής συντρόφων.

Η 36χρονη γυναίκα, όπως μετέδωσε το Mega, αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η 36χρονη κατήγγειλε τον 53χρονο, ο οποίος αν και αρνήθηκε τις κατηγορίες, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 53χρονος: «Τα ήθελαν και οι δύο»
Η πλευρά του 53χρονου κατηγορούμενου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Ο Γιώργος Στειακάκης, δικηγόρος του 53χρονου κατηγορούμενου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προσκομίσαμε βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται ότι όσα γίνονταν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσο καταγγέλλει».

«Συναντιόντουσαν μια δυο φορές την εβδομάδα, είχαν αυτές τις περίεργες σεξουαλικές επιλογές, όμως, το ήθελαν και οι δύο και μάλιστα, τα κατέγραφαν σε βίντεο» υπογράμμισε σχετικά με το swinging ο κ. Στειακάκης.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε μάλιστα, ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

Ο κ. Στειακάκης ανέφερε μιλώντας στο Mega πως «η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν από την πρώτη στιγμή παντρεμένος». «Όταν η προκατάληψη είναι ισχυρότερη από τις αποδείξεις τότε καταλήγουμε σε προφυλάκιση. Οι κατηγορίες είναι ψευδείς» υποστήριξε.

newsbeast.gr