Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε στον Αυλώνα-Συνελήφθη 58χρονος από το Τ.Α. Ωρωπού

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε στον Αυλώνα, για την καλλιέργεια των οποίων συνελήφθη 58χρονος Έλληνας.

Μια ακόμα μεγάλη επιχείρηση του Τ.Α. Ωρωπού στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι άνδρες του Τ.Α. Ωρωπού, με μεθοδικότητα μέσα στο πλαίσιο ειδικών δράσεων εξερεύνησης, κατάφεραν να εντοπίσουν πλήρως ανεπτυγμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή-ρέμα στον Αυλώνα, κατά τις απογευματινές ώρες της 6ης Οκτωβρίου 2021.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 δενδρύλλια κάνναβης, 1.885 γραμμ. κλώνων κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός υποστήριξης της καλλιέργειας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μέσα στο χώρο της φυτείας συνελήφθη ο 58χρονος Έλληνας που τα καλλιεργούσε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και στον Διοικητή Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο, ο οποίος από πέρσι τον Σεπτέμβριο που ανέλαβε, έχει καταφέρει μέσα σε ένα μόλις χρόνο, να εξιχνιάσει πολλές σοβαρές υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην εγκληματικότητα και δικαιώνοντας έτσι, σε απόλυτο βαθμό, την επιλογή της Ηγεσίας να τον ορίσει στη θέση του Διοικητή Ασφαλείας.

Θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι επιχειρήσεις. Παρά όμως το λιγοστό αριθμό αστυνομικών και πολλές φορές τα πάρεργα που εκτελούν, η υπηρεσία λειτουργεί σε πρότυπους ρυθμούς, με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.