Φως για συνάντηση Κοντονή με τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου

15.3.2016

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε μια προσπάθεια να κατέβουν οι τόνοι και να βρεθεί κάποια λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο βρίσκεται στην εντατική και τον κίνδυνο να καταρρεύσει πλήρως.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε επιστολή στους τέσσερις ισχυρούς του ελληνικού πρωταθλήματος με στόχο να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις

Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Live Sport», οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης απάντησαν θετικά στον Σταύρο Κοντονή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η περιβόητη συνάντηση των τεσσάρων ενώπιον φυσικά του υφυπουργού.

Ο πρόεδρος του Παναθηναικού αποδέχτηκε την πρόσκληση παρά το γεγονός ότι η ομάδα του την Κυριακή γνώρισε μια ακόμη «ενοχλητική» διαιτησία, από τον κ. Κύζα στο «Γ. Καραισκάκης» όσο ακριβώς ήταν αναγκαία για να ηττηθεί.

Το μοναδικό πρόβλημα για την ώρα είναι να βρεθεί η ημέρα που θα γίνει η συνάντηση. Αρχικά υπήρχε μια σκέψη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα απουσιάζει εκτός συνόρων για επαγγελματικούς λόγους ενώ και οι υπόλοιποι τρεις έχουν σχεδόν κάθε εβδομάδα δουλειές εκτός συνόρων.

Το πρώτο μέλημα στη συνάντηση είναι να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές σε μια διοίκηση της ΕΠΟ που θα εγγυάται πως θα υπάρχει ισονομία και στην οποία, κατ’ απαίτηση των ισχυρών ανδρών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παραμείνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Οι τέσσερις άνδρες και ο υφυπουργός ίσως κληθούν να αποφασίσουν για συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθεί στην κεφαλή της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για τα υπόλοιπα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος.

Δεδομένο επίσης θεωρείται πως αν οι τέσσερις πλευρές καθίσουν στο τραπέζι της συνεννόησης τότε θα ζητηθεί από τον υφυπουργό να γίνει άρση της απόφασης για διακοπή του Κυπέλλου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Σταύρου Κοντονή.