Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οι πρώτες εικόνες από την καταστροφή-Μαίνεται η πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22.09.2021) σε εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο.

Το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες μεγάλης δύναμης της πυροσβεστικής, καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανή βιομηχανία χρωμάτων.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της φωτιάς αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε στο εργοστάσιο ξυλείας.

80 πυροσβέστες με 30 οχήματα αλλά και υδροφόρες ΟΤΑ συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τη φωτιά, με την επιχείρηση κατάσβεσης να γίνεται κυρίως στους χώρους του εργοστασίου ξυλείας.

Η φωτιά επεκτάθηκε και στη βιομηχανία χρωμάτων, προκαλώντας κι εκεί ζημιές, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις. Ήταν τόσο δυνατή η φωτιά που, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι φλόγες έφτασαν έως και τα 10 με 15 μέτρα και προκλήθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Λόγω της φωτιάς, από τα ξημερώματα, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της οδού Μεγαρίδος και της οδού Χίου. Συγκεκριμένα: 1. Επί της οδού Μγαρίδος από το ύψος της συμβολής με τη Λ. ΝΑΤΟ 2. Επί της οδού Χίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Γεωργίου 3. Επί της οδού Μεγαρίδος στο ύψος του Ο.Α. 188 έξωθεν εταιρίας ΣΙΔΜΑ.