Χάλκινο ο Φάνης Τζιανακόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο στην Ξάνθη

Μεγάλη επιτυχία του Φάνη Τζιανακόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο 2018, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, στην Ξάνθη, όπου έλαβαν μέρος 760 αθλητές από Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο αθλητής του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού  «Oropos Combat Sports»  κατέκτησε  στους αγώνες το Χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία Παίδων Α΄ (2004-2005) 60 kg. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία  του Φάνη, ο οποίος ασχολείται με το άθλημα από τα επτά του χρόνια και δείχνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο από τον προπονητή κ. Νίκο Χατζηαναγνώστου.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν στους αγώνες και οι αθλητές Αχιλλέας Παπαδόπουλος, μαθητής Α΄ Λυκείου, ο οποίος πέτυχε μια νίκη και δύο ήττες στην κατηγορία Εφήβων (2001-2003-2004) στα 60 kg. και ο Γιώργος Τέστος ,  επίσης, μαθητής της Α΄ Λυκείου,  ο οποίος πέτυχε κι αυτός μια νίκη και δύο ήττες στην ίδια κατηγορία, αλλά στα 81 kg. Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος σε μια δύσκολη  κατηγορία, αυτή των Εφήβων, με μια εξαιρετική παρουσία, καθώς ήταν μαχητικοί και οι δύο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής τους κ. Νίκος Χατζηαναγνώστου κάνει μια σπουδαία δουλειά στη Σκάλα Ωρωπού στον Σύλλλογο Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού  «Oropos Combat Sports»,  με Ακαδημίες, όπου σε βάθος χρόνου θα αναδειχτούν πολλά ταλέντα στο Τζούντο, που μπορούν να φέρουν πολλές διακρίσεις στη χώρα μας. Παράλληλα δουλεύει και τμήματα ενηλίκων με σημαντικά αποτελέσματα.