Χάος σε πτήση: Σκουλήκια άρχισαν να πέφτουν στα κεφάλια αηδιασμένων επιβατών

Σκουλήκια που ξεπήδησαν από ψόφιο ψάρι που βρέθηκε σε χειραποσκευή επιβάτη άρχισαν να πέφτουν στα κεφάλια έκπληκτων επιβατών κατά τη διάρκεια πτήσης από το Άμστερνταμ προς Ντιτρόιτ.

Στην εκτροπή πτήσης από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν οδήγησε ένα πρωτοφανές περιστατικό με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι οι επιβάτες της την Τρίτη (13/02), καθώς έκπληκτοι και ταυτόχρονα αηδιασμένοι, άρχισαν να βλέπουν σκουλήκια να πέφτουν στα κεφάλια τους.

Σύμφωνα με τον Independent, ένας επιβάτης φέρεται να έφερε σάπια ψάρια στο αεροπλάνο μέσα σε μια χειραποσκευή και να τα τοποθέτησε σε έναν σάκο πάνω από το αεροπλάνο, πριν τα σκουλήκια ελευθερωθούν και πέσουν βροχή στους επιβάτες που κάθονταν από κάτω.

Ο Philip Schotte, ο οποίος κατάγεται από την Ολλανδία και ζει στην Αϊόβα, δήλωσε στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox 2 ότι είδε τουλάχιστον δώδεκα σκουλήκια να πέφτουν πάνω σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Schotte περιέγραψε πως οι αεροσυνοδοί εντόπισαν τα σκουλήκια στην τσάντα ενός επιβάτη στις αποσκευές και βρήκαν ένα ψάρι τυλιγμένο σε μια εφημερίδα. Αφού ο άνδρας στον οποίο ανήκε το ψάρι το διεκδίκησε, ο Schotte είπε ότι οι αεροσυνοδοί το πήραν και ο πιλότος ανακοίνωσε ότι η πτήση θα επέστρεφε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Σε δήλωση που έδωσε στο Fox 2, η αεροπορική εταιρεία Delta ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της: “Το ταξίδι τους διακόπηκε λόγω μιας ακατάλληλα συσκευασμένης χειραποσκευής. Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Το αεροσκάφος αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για καθαρισμό“.

Ένας άλλος επιβάτης ονόματι Kelce έγραψε στο Twitter για το περιστατικό, όπως σημειώνει ο Guardian, σε μια ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί: “Πραγματικά υπέροχο να είσαι 2 ώρες ένα 8ωρο στην @Delta για Άμστερνταμ και να ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν σάπια ψάρια και σκουλήκια που κάνουν ωτοστόπ μαζί μας”.

Ο επιβάτης δήλωσε ότι σε αυτόν και σε άλλους επιβάτες του αεροπλάνου φέρεται να δόθηκαν 8.000 δωρεάν αεροπορικά μίλια, αποζημίωση για δωμάτιο ξενοδοχείου και ένα εισιτήριο γεύματος αξίας 30 δολαρίων για την ταλαιπωρία.

news247.gr