Χάρης Ρώμας: «Έχω βρει τον άνθρωπό μου, είμαστε μαζί 10 χρόνια και σκέφτομαι ακόμη και τον γάμο»

Ο Χάρης Ρώμας διανύει μια καλή περίοδο στη ζωή του καθώς τόσο τα επαγγελματικά του με το “Καφέ της Χαράς” όσο και τα προσωπικά του πάνε πρίμα. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί δημόσια πως είναι πλήρης συναισθηματικά και ευτυχισμένος καθώς βρίσκεται σε σταθερή σχέση για πολλά χρόνια νιώθοντας βαθιά ισορροπημένος μέσα του.

Ο Χάρης Ρώμας είναι Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός και πολιτικός.Γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

“Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος”

Ο Χάρης Ρώμας πιο ώριμος συναισθηματικά από ποτέ ανέφερε πως αισθάνεται σίγουρος για το άτομο που βρίσκεται στη ζωή του, ενώ αντλεί αγάπη και ασφάλεια που τον βοηθά να νιώθει πλήρης μέσα του.

Η εξομολόγηση ψυχής του Χάρη Ρώμα

“Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμπλήρωσε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς”.”Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο”.

“Είμαστε δέκα χρόνια μαζί” πρόδωσε με χαμόγελο ο Χάρης Ρώμας, ενώ στην ερώτηση εάν θα προχωρούσε σε έναν γάμο απάντησε πως “ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει”.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα

enimerotiko.gr