Χαλκίδα: Το έσκασε από το Νοσοκομείο, έκλεψε αυτοκίνητο και σκόρπισε τον πανικό

Απίστευτο σκηνικό το βράδυ της Κυριακής μέσα στην πόλη της Χαλκίδας – Πήρε “σβάρνα” πέντε αυτοκίνητα και μια μηχανή – Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Ο λόγος για έναν 37χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για να κάνει κάποια επέμβαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 37χρονος είναι άτομο εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες και νωρίς το βράδυ της Κυριακής παρουσίασε σύνδρομο στέρησης.

Γύρω στις 9:00′ το βράδυ ο 37χρονος βγήκε κρυφά από το νοσοκομείο και έκλεψε ένα αυτοκίνητο εργαζόμενης στο νοσοκομείο το οποίο βρήκε ανασφάλιστο στον προαύλιο χώρο.

Στη συνέχεια άρχισε να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη σκορπώντας τον πανικό, αφού χτύπησε πέντε αυτοκίνητα και μια μηχανή. Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα. Όμως ο 37χρονος κλειδώθηκε μέσα και δεν άνοιγε την πόρτα.

Τελικά οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου και να τον συλλάβουν, δίνοντας έτσι τέλος στο θρίλερ, που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές.