Χαμός με την τροχονόμο, έξω από την εκκλησία στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη: Εξαφανίσου είπα!

Σόου έδωσε η τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία έξω από τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη κατά την εξόδιο ακολουθία της Ζωής Λάσκαρη. Εν μέρει δικαίως καθώς ο δρόμος είναι στενός για ένα τόσο «κοσμικό» γεγονός. Πολλά τα πρόσωπα που ήθελαν να πουν το ύστατο χαίρε  στην μεγάλη ηθοποιό αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

Η φωνή της τροχονόμου, λοιπόν,  η οποία συντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη θα μείνει στην ιστορία καθώς  έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της.

«Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ!», φώναζε. «Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες» είπε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Με τα ίδιας ένταση νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Ωστόσο, ο άψογος συντονισμός και η αποφυγή μποριλιαρίσματος από τις μαύρες λιμουζίνες και τα τζιπ που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο στον Άγιο Διονύσιο υπήρξε δικό της κατόρθωμα.

Zappit