Χαμός στην αποχώρηση του J2US με Γιαννόπουλο – Μπακοδήμου

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του J2US.

Εκτός J2US βρίσκονται από σήμερα ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου. Αφού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχωρεί, οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να ανοίγει διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Εκνευρισμένη η Δέσποινα Ολυμπίου – «Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, το θεωρώ αγένεια»

Μ.ΜΠ.: Καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή.

Γ.Γ.: Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη.

Β.ΣΤ.: Αφού είχες αυτή την ιδέα γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα;

Βαρύ το κλίμα στο πλατό – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση

Γ.Γ.: Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω…

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ήρθα να πολεμήσω το θεριό της τηλεόρασης και θεωρώ ότι αυτή η καθημερινή επαφή μου θα με κάνει να λυθώ. Είμαι ευχαριστημένη, ήταν μοναδικό το ταξίδι», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου πριν φύγει από τη σκηνή του J2US.

zappit.gr