6.10.2016
Απρόσμενη εξέλιξη είχε μια βάπτιση διδύμων στο Άργος, καθώς ο πατέρας τους στη δεξίωση διάβασε… λίστα με τους εραστές της γυναίκας του!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου κ. Κατερίνας Κουρτέλη, ενώ όλα έβαιναν καλώς κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, η δεξίωση επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για την μητέρα, αφού ο πατέρας των νεοφώτιστων έκανε μια «ανατρεπτική» πρόποση:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου».
Στο σημείο αυτό άρχισε την ανάγνωση μιας… όχι και τόσο ευκαταφρόνητης λίστας, με ονόματα ανδρών που είχε μάθει ότι είχαν σχέση με τη γυναίκα του.
Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του.
Οι «εγγεγραμμένοι» στη λίστα έχασαν το χρώμα τους μόλις άκουσαν το όνομα τους, ενώ η εκτεθειμένη σύζυγος προσπάθησε να ελαφρύνει το φορτισμένο κλίμα, πράγμα δύσκολο.
Μέσα σε λίγη ώρα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση ψυχραιμότερων προσώπων.
Η συνέχεια στα δικαστήρια, όπου εκεί θα λύσει τις διαφορές του το ζευγάρι.
Η είδηση προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία του Άργους με αποτέλεσμα το ξέσπασμα του πρώην αντιδημάρχου Πολιτισμού του Άργους, κ. Σωτήρη Κωτσοβού, κατά της δημοσιογράφου που έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη είδηση, γράφοντας μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «μια ολόκληρη περιοχή διαπομπεύεται με ψευδή γεγονότα».
«Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναϊκό κανάλι, όπου… κατέθεσε live ως πραγματική είδηση, πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατά τη διάρκεια βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Άργος!», ανέφερε ο πρώην αντιδήμαρχος.
Και πρόσθεσε: «Το γεγονός αυτό βέβαια ούτε έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλά ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή. Οφείλει λοιπόν άμεσα, σήμερα, η ίδια κυρία να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντάς το πιο συγκεκριμένο» επεσήμανε, τονίζοντας ότι η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι την Εισαγγελία.