Χανιά: Εδώ βρέθηκε νεκρή η 11χρονη Ιωάννα-Πού προσανατολίζονται οι έρευνες για το θάνατό της

Η 11χρονη, που ζούσε μαζί με την μητέρα της στην Παρηγοριά Χανίων, βρέθηκε νεκρή μετά από ώρες αναζητήσεων. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στα βράχια, δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων…

Η μικρούλα είχε φύγει από το σπίτι της από το προηγούμενο βράδυ. Δεν επέστρεψε σπίτι, δεν πήγε σχολείο και η αγωνία για την τύχη της είχε χτυπήσει «κόκκινο».

Η οικογένειά της δήλωσε σήμερα την εξαφάνιση και δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα, οι έρευνες είχαν την πιο τραγική κατάληξη. Αυτό είναι το σημείο που γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας:

ΦΩΤΟ ZARPANEWS

Σύμφωνα με τα όσα είπε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο του zarpanews:

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Με το ενδεχόμενο της δολοφονίας να έχει αποκλειστεί, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν επικεντρωθεί τώρα σε δύο σενάρια:

Είτε να πρόκειται για δυστύχημα είτε να πρόκειται για αυτοχειρία, το παιδί δηλαδή να έπεσε εσκεμμένα από τα βράχια, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας είπε ότι πριν φύγει το παιδί από το σπίτι, είχε καβγαδίσει με την μητέρα του…

newsit.gr