Χορεύοντας και τραγουδώντας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου

Ένα υπέροχο μουσικό Κυριακάτικο απόγευμα μας χάρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου στις 25 Ιουνίου, στην πλατεία Συκαμίνου.

Η γιορτή λήξης των τμημάτων χορού και χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, συμμετείχε «Το παρεάκι του Γιάννη», ένα εφηβικό μουσικό σύνολο με λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα, καθώς επίσης και η “Ορχήστρα της Φιλαρμονικής” της ΚΕΔΩ που συντρόφευσε με εύθυμες μελωδίες (Μ. Χιώτη, Κ. Μαραβέγια κ.α.) την τελετή λήξης.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή, που ήταν αφιερωμένη στη μουσική, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης και η υπεύθυνη κ. Σουλτάνα Μαμμή, ο Αντιδήμαρχος Συκαμίνου κ. Δημήτρης Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού κ. Μιχάλης Τόλιας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Συκαμίνου κ. Παναγιώτης Λεμπούσης και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Γιαννουλάκης.

Την ορχήστρα διεύθυνε ο μαέστρος Μαρίνος Γαλατσινός με τη βοηθό του κ. Ραχήλ Γιουνά, ενώ από «Το παρεάκι του Γιάννη» η Χριστίνα Κακλιδάκη ήταν στη λύρα, ο Γιώργος Κακλιδάκης στο λαούτο, ενώ στο νταούλι και στο τουμπερλέκι ήταν ο Γιάννης Μητρόπουλος.

Η ηχητική κάλυψη έγινε με την ευγενική χορηγία του υπεύθυνου κ. Παναγιώτη Καμπισιούλη.

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου για τα υπέροχα μουσικά σύνολα που παρουσίασε, καθώς και για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.