Χρήστος Δάντης: Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν με βλέπω στην τηλεόραση, αποστρέφω το βλέμμα

Ο τραγουδιστής δεν είναι συμφιλιωμένος με την εικόνα του

Σην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης το πρωί της Δευτέρας ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν είναι συμφιλιωμένος με την εικόνα του.

«Αυτή η τελευταία, εξάμηνη περίοδος με τσάκισε. Βέβαια, δημιουργικά γράφω καινούργια τραγούδια και καινούργιες δουλειές. Ασχολούμαι με παιδικά παραμύθια» είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Το τραγούδι Δακτυλικά Αποτυπώματα ήταν να το τραγουδήσει αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας, νομίζω μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου σαν ντουέτο. Μετά ήταν να το τραγουδήσει η Λίτσα Διαμάντη και είπε να το πω εγώ για να ξεκινήσω με αυτό».

Αναφορικά με τα φλερτ, ο Χρήστος Δάντης είπε πως: «Νομίζω πως έχω μεγαλώσει για τα φλερτ. Στα social media υπάρχει ένα πεφτουλίκι αλλά μου έχει τύχει να γνωρίσω κορίτσι μέσα από το διαδίκτυο. Ομολογουμένως ένας καλλιτέχνης έχει μια πολυτάραχη ζωή με πάρα πολλές γνωριμίες, πάρα πολλές σχέσεις».

Τέλος, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι: «Δεν θα έλεγα πως αγαπάω τον εαυτό μου. Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν με βλέπω στην τηλεόραση, αποστρέφω το βλέμμα. Δεν είμαι συμφιλιωμένος με την εικόνα μου και για αυτό αποφεύγω να την βλέπω».

newsbeast.gr