Χρήστος Ξενοκώστας: Μήνυμα αισιοδοξίας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αν. Αττικής

Μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα ελπίδας ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Μήνυμα ότι η χώρα μας μπορεί να αλλάξει αλλά και τις ευχαριστίες του προς όλους τους συνοδοιπόρους του που τον αγκάλιασαν σ αυτή την υπέροχη προεκλογική διαδρομή στέλνει ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Χρήστος Ξενοκώστας.

‘Ένας υπέροχος,  ευγενής, ονειροπόλος αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ που στη πρώτη του κάθοδο στις εθνικές εκλογές κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση αλλά και το σεβασμό των πολιτών. Επέδειξε απαράμιλλο ήθος σε μια δύσκολη μάχη για το ΠΑΣΟΚ  που έρχεται να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ο Χρήστος Ξενοκώστας την Κυριακή δίνει τη μάχη του σταυρού. Μέχρι σήμερα έδινε τη μάχη για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Ζητάει τη θετική ψήφο των συμπολιτών του. Μια από τους τρεις σταυρούς για να δικαιωθεί ο αγώνας και τα πιστεύω του.

Πέρα όμως από το όποιο αποτέλεσμα, ο Χρήστος  Ξενοκώστας, δηλώνει ότι την 21η Μάη δεν τελειώνει το ταξίδι. Τότε αρχίζει. Γιατί θα παραμείνει δίπλα στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους, για να διεκδικήσουν μαζί την επίλυσή τους.

Στο μήνυμα του ο Χρήστος Ξενοκώστεας αναφέρει:

«Ολοκληρώνεται ο όμορφος και έντιμος αγώνας που έδωσα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην Ανατολική Αττική και αυτό που κρατάω ως πολύτιμο δώρο είναι η εμπιστοσύνη, η αγάπη και το ενδιαφέρον των πολιτών της περιφέρειας μας.

Μιας περιφέρειας που έχει προοπτικές αλλά έχει μείνει πίσω λόγω της διαχρονικής αδιαφορίας της πολιτείας.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μου που έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις που διοργάνωσα, σε κάθε περιοχή της Ανατολικής Αττικής και υπόσχομαι στον καθένα ξεχωριστά ότι και μετά την 21η του Μάη θα είμαι δίπλα του, δίπλα στα προβλήματα και τις αγωνίες του και αρωγός στα όνειρα και τα σχέδια του. Γιατί ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».