Χριστίνα Παππά: Η Κωνσταντίνα έπρεπε να σεβαστεί μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Χριστίνα Παππά και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της Ευτυχείτε.

Η παρουσιάστρια δήλωσε σοκαρισμένη για τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε η Κωνσταντίνα για την ηθοποιό και επιχειρηματία, από τη στιγμή, μάλιστα, που η τελευταία της είχε σταθεί σε δύσκολες στιγμές.

«Η Χριστίνα Παππά είναι μια κυρία. Εγώ έπαθα σοκ με την ατάκα της Κωνσταντίνας. Δε λες για έναν επιχειρηματία, ειδικά αυτή την περίοδο που λέμε όλοι να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες, να πάμε να φάμε και να πληρώσουμε στα μαγαζιά τους… Να πεις ότι βγάζει πίκρα γιατί δεν πάνε καλά τα μαγαζιά της; Επίσης, θέλω να σας πω ότι όποιος πάει στο μαγαζί της, δεν πληρώνει ποτέ, κερνάει… Και τι ζητάει η γυναίκα; Βγάλε ένα story ότι είσαι εδώ. Η Κωνσταντίνα είναι μικρότερη κοπέλα, από σεβασμό και μόνο για μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της, δεν το λες αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει:

«Τότε που χώρισε η Κωνσταντίνα από αυτή τη γνωστή σχέση, όντως τότε ήταν στην… απ’ έξω και όλοι είχαν πέσει να τη φάνε και δεν της μίλαγε κανείς».

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου – «Όλα εδώ πληρώνονται»

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση η Χριστίνα Παππά και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την “κόντρα” που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ιδίας και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή τον χαρακτηρισμό “αφελής” που είχε προσδώσει η ηθοποιός στην παρουσιάστρια.

Ερωτηθείσα γι’ αυτόν τον χαρακτηρισμό από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε “είμαι σίγουρη ότι η Χριστίνα Παππά ξύπνησε μια μέρα και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της”.

Τα λόγια αυτά ενόχλησαν την ηθοποιό η οποία ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ό,τι έχει κάνει στη ζωή της το έχει κάνει μόνη της, χωρίς κανείς να την έχει βοηθήσει ποτέ, χωρίς κανείς να της δώσει εκπομπή και με τα μαγαζιά της πηγαίνουν μια χαρά..

“Όλα εδώ πληρώνονται” κατέληξε η Χριστίνα Παππά, εμφανώς αναστατωμένη.