«Χρονοταξιδιώτης γεννημένος το 2043» αποκαλύπτει πότε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ένας ταξιδιώτης στον χρόνο που ισχυρίζεται ότι έχει έρθει από το μέλλον μας προειδοποιεί για τον Ντόναλντ Τραμπ και μας λέει πότε θα ξεκινήσει το Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται από ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ένας άντρας που υποστηρίζει ότι ονομάζεται Μάικλ Φίλιπς μιλάει για το μέλλον.

Η Μάικλ ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 2043 και λέει ότι γνωρίζει μερικές από τις μεγαλύτερες απειλές που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια. Δείτε το βίντεο

Ο Μάικλ δήλωσε ότι θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας. Βέβαια, ο οποιοσδήποτε παρακολουθεί τις ειδήσεις μπορεί να κάνει μια τέτοια πρόβλεψη.

Ο Φίλιπς υποστηρίζει ο πόλεμος θα τελειώσει όταν οι Αμερικανοί θα σκοτώσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οπότε, αυτό ήταν όλο; Σύμφωνα με τον Φίλιπς, αυτή η πράξη πυρηνικών εχθροπραξιών θα είναι η σπίθα που θα πυροδοτήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο το 2020.

“Ευτυχώς ήταν ένας περιορισμένος πόλεμος. Η Ρωσία και η Κίνα εναντιώθηκαν στην Αγγλία και την Αμερική και μερικές ακόμα χώρες και ήταν ένας σύντομος αλλά πολύ βίαιος πόλεμος”, ανέφερε ο Φίλιπς.

“Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν. Χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα αλλά με περιορισμένη δυναμική”, πρόσθεσε.

Επίσης, ο Φίλιπς ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο θα ολοκληρώσει την πρώτη του τετραετία ως πρόεδρος της Αμερικής αλλά θα εκλεγεί και δεύτερη φορά σε αυτή την θέση.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει 2 θητείες ως πρόεδρος της Αμερικής. Θα προσπαθήσει να κάνει και 3η αλλά δεν θα τα καταφέρει. Μετά θα προσπαθήσει η Όπρα Γουίνφρεϊ να αναλάβει  την προεδρία της Αμερικής.”

“Δεν θα τα καταφέρει και πρόεδρος θα γίνει ένας άντρας που ονομάζεται Μάικλ Μάκιντος και αυτό θα γίνει περίπου από μέσα προς τα τέλη του 2020.”

Ο Φίλιπς υποστηρίζει ότι το 2075 η υπερθέρμανση του πλανήτη θα έχει επηρεάσει την γη σε πολύ άσχημο βαθμό ως αποτέλεσμα της αδράνειας των κυβερνήσεων.