«Χρυσός» ο ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ στο 6ο Greek Open Cheerleading

 

Χρυσά Μετάλλια απέσπασε ο Γυμναστικός & Αθλητικός Σύλλογος ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ, κατά τη συμμετοχή του στο 6ο Greek Open Cheerleading στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), στην κατηγορία teens CHEER JAZZ DOUBLE με τις Αθλήτριες Λυδία Στάλιδη και Νικόλ Παπαδοπουλου, καθώς και στην κατηγορία Junior mini CHEER JAZZ DOUBLE με τις μικρές Αθλήτριες Ύλια Κακουλίδη και Αριάδνη Φίσερ.

Εξαιρετική η εμφάνιση του ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στις 17 και 18 Ιουνίου στο 6ο Greek Open Cheerleading, καθώς, εκτός από τα Χρυσά Μετάλλια, κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στην κατηγορία Junior B DOUBLE CHEER JAZZ, με τις Αθλήτριες Νικολέτα Γεωργίου και Αλεξάνδρα Σιδερη, ενώ στην κατηγορία teens CHEER JAZZ οι Αθλήτριες κέρδισαν την 4η θέση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια κ. Χριστίνα Αντάμωβα, σε όλες τις Αθλήτριες όλων των κατηγοριών για την άψογη εμφάνιση τους, στο Santa Maria Beach Bar που χορήγησε τις εμφανίσεις της ομάδας και στον ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνει σε κάθε διοργάνωση και συμμετοχή του.