Χρυσός Πανελληνιονίκης στο Κick Boxing ο Γιάννης Χατζηιωάννου

Χρυσός Πανελληνιονίκης αναδείχτηκε σήμερα ο Ωρωπιώτης Γιάννης Χατζηιωάννου στο Κick Boxing στην κατηγορία -81, στο κλειστό Άρσης Βαρών και Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Γιάννης Χατζηιωάννου, γιός του Δημοτικού Συμβούλου και επιχειρηματία κ. Άγγελου Χατζηιωάννου, μαθητής της Β’ Λυκείου και πουλαίν του προπονητή κ. Νίκου Ποντίδη, πέτυχε μια σπουδαία επιτυχία καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η επιτυχία του προσλαμβάνει μεγαλύτερη αξία, καθώς μέχρι να φτάσει στον τελικό αντιμετώπισε πολλούς δυνατούς  και αξιόλογους αντιπάλους.

Ειδικότερα στον τελικό κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας ο οποίος πριν από μερικούς μήνες βγήκε δεύτερος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα παιδί από τον Ασπρόπυργο πολύ σπουδαίο αθλητή και χαρακτήρα με τον οποίο έχουν καλές και φιλικές σχέσεις.

Η επιτυχία του Γιάννη Χατζηιωάννου σκόρπισε χαρά στα Νέα Παλάτια Ωρωπού αλλά και όλο το Δήμο γιατί αποδεικνύει ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στο άθλημα. Εξάλλου τιμά το Δήμο Ωρωπού και δείχνει ότι στη περιοχή υπάρχουν αξιόλογα ταλέντα σε όλα τα αθλήματα που μπορούν να προοδεύσουν και να μας χαρίσουν μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες.