Χωρίς Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα αφήσει τη Μαλακάσα η Δημοτική Αρχή Ωρωπού

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει με ανακοίνωση του το Τοπικό Συμβούλιο Μαλακάσας για την προκλητική στάση της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού, να παραλείψει από το πρόγραμμα ανάματος των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων του Δήμου, την Τοπική Ενότητα Μαλακάσας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου Μαλακάσας

Εκφράζουμε  την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή Ωρωπού, για μία ακόμη φορά, αγνόησε την Τοπική Ενότητα Μαλακάσας.

Στο πρόγραμμα για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων μας ξέχασε επιδεικτικά, σαν να μην υπάρχουμε. Δεν μας εκπλήσσει η στάση της Δημοτικής Αρχής, καθώς πρόκειται για μια πάγια τακτική της.

Το έπραξε στο ζήτημα της εγκατάστασης των προσφύγων-μεταναστών στο Στρατόπεδο «Γερακίνη», από τη στιγμή που δεν τήρησε τις υποσχέσεις της και δεν έλαβε υπόψη τα αιτήματα μας.

Το πράττει και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στο Δήμο, αποκλείοντας τη Μαλακάσα από αυτές, όπως επί δύο χρόνια αγνοούσε το Μήλεσι. Η Τοπική Ενότητα Μαλακάσας έχει δύο χωριά και καλό είναι να γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και στα δύο.

Αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας την απρέπεια της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους κατοίκους της Μαλακάσας.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαλακάσας

Γκουζούνης Ευάγγελος

Τα μέλη

Σπύρος Λίτσας

Ελεάνα Κόκλα