Χώρισε χθες και το ανακοίνωσε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά!

Τις τελευταίες ημέρες έντονες ήταν οι φήμες ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια δεν είναι πια μαζί, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο Happy Day, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, παρά τις φήμες των τελευταίων εικοσιτετραώρων γύρω από τη σχέση τους.

«Έμεναν μαζί στην αρχή της καραντίνας, αλλά επειδή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη τρέχουν έπρεπε να φύγει από το σπίτι και να μείνει στο δικό του. Δεν έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους, δεν είχαν και πολλές. Έχουν παραμείνει. Έκανε και μια ανάρτηση ο Δημήτρης…» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η ίδια η Μαρία Καλάβρια βγήκε ζωντανά στο «Πρωινό» και ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Πήραμε την απόφαση να μην είμαστε μαζί» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η ίδια εξήγησε πως η τελική απόφαση του χωρισμού τους λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, γι’ αυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή με τις δηλώσεις τους ήθελαν να προστατεύσουν τη μεταξύ τους σχέση.

Ακόμα, η Μαρία Καλάβρια τόνισε πως έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, γι’ αυτό και συνεχίζουν τις κοινές συνεργασίες τους, παρά το τέλος της προσωπικής τους σχέσης. «Δεν είμαι σίγουρη αν είναι οριστικό. Δεν έχουμε ούτε πικρίες, ούτε τίποτα. Δεν θα ήθελα να φθάσουμε ποτέ σε σημείο να μη μιλάμε» πρόσθεσε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το βίντεο για τον χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια:
Τελικά χώρισαν…

Πηγή: iefimerida.gr