Χώρος Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας: Ομάδα «Από Καρδιάς»

Η Ομάδα «Από Καρδιάς » ξεκινάει και προσφέρουμε θεραπείες Reiki!

Η οικονομική αστάθεια και η γενικότερη περίοδος ύφεσης έχει επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία μας. Νιώθουμε όλο και περισσότερο εγκλωβισμένοι στην θλίψη, στην αγωνία και στην απογοήτευση και παρασυρόμενοι στην δύνη της καθημερινότητας, με το άγχος, τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, εξαντλούμαστε σωματικά και ψυχικά. Και εκείνες τις ώρες, δεν αποζητούμε τίποτα άλλο, από λίγο χρόνο χαλάρωσης και ηρεμίας.

Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη να φτιάξουμε την Ομάδα «Από Καρδιάς » που θα συναντιόμαστε μία φορά τον μήνα και θα συζητάμε διάφορα θέματα που εσείς θα προτείνετε, θέματα της καθημερινότητας που όμως μας ταλαιπωρούν και μας δυσκολεύουν και παράλληλα θα χαλαρώνετε με μικρές συνεδρίες Reiki.

Η Ομάδα «Από Καρδιάς » με πολλή αγάπη προσκαλεί όλους όσους γνωρίζουν Reiki να ενωθούν μαζί μας και για σας που δεν γνωρίζετε, ελάτε να σας δώσουμε θεραπείες και να νιώσετε τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Είστε όλοι καλεσμένοι! Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε σας!

Δημιουργήσαμε δύο ομάδες, για να σας διευκολύνουμε. Αφήστε για λίγο στην άκρη τους ενδοιασμούς και ελάτε να απολαύσετε μία θεραπεία Reiki και να νιώσετε ανανεωμένοι, χαλαροί και γαλήνιοι!!!

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας!!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018:

Ομάδα Α’: 11:00 – 12:30

Ομάδα Β’: 18:00 – 19:30

Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων : Ευαγγελία Παππά,

τηλ.: 6979 330213

Κόστος συμμετοχής: 7€ (Απαιτείται η κράτηση θέσης έως 20 Φεβρουαρίου)

Χώρος Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Μητρ. Βασιλείου 5, Νεάπολη-Χαλκίδα 34100

Τηλ.: 22213 06353