Χ. Θεοχάρης: Θέτει θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι

17.1.2016

Με μια αμφίσημη τοποθέτηση ο Βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Καθημερινή της Κυριακής” δείχνει να θέτει θέμα ηγεσίας στο κόμμα του προτρέποντας τον κ. Θεοδωράκη να θέσει ακόμη και το είναι του για τον σχηματισμό μιας νέας κεντρώας ριζοσπαστικής παράταξης.

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης στο Ποτάμι υποστηρίζει πως η χώρα χρειάζεται μια νέα κεντρώα ριζοσπαστική παράταξη που θα καταστεί ο χρήσιμος καταλύτης οποιασδήποτε μελλοντικής κυβέρνησης αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την τύχει του κόμματός του.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», ο Χάρης Θεοχάρης δημιουργεί θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι. Το διακεκριμένο στέλεχος του κόμματος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής».

Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί πως αν το κόμμα δεν αναλάβει μία τέτοια πρωτοβουλία, δεν θα έχει νέα ευκαιρία να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ, σημείωσε ότι η νίκη του φέρνει ιδεολογικά το Ποτάμι εγγύτερα στη ΝΔ καθώς ο νέος αρχηγός του κόμματος έχει ένα πιο κεντρώο προφίλ, αν και όπως επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί να συγκρουστεί με το κόμμα του και τις ακραίες φωνές του.

Όταν πάντως άρχισε να κυκλοφορεί η συνέντευξη, ο κ.Θεοχάρης έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter να πάρει θέση λέγοντας χαρακτηριστικά