Χ. Καφαντάρη: Διόρισε το σύζυγο της σε νέα ΔΕΚΟ

9.1.2016

Κατηγορούσαν επί χρόνια τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ότι βολεύουν τα δικά τους παιδιά σε κυβερνητικές θέσεις. Κατέθεταν ερωτήσεις κι έριχναν στο Καιάδα κάθε μη δικό τους κι αρεστό.

Η πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς όμως μας εκπλήσσει γιατί κάνει όχι απλώς τα ίδια αλλά κι ακόμα χειρότερα. Βολεύει στρατιές «ημετέρων» συζύγων και συγγενών με στόχο να φτιάξει το δικό της κρατικό κομματικό στρατό.

Απόδειξη η τελευταία περίπτωση του κ Α. Αργυρίου, συζύγου της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Χ Καφαντάρη που διορίστηκε στη θέση του    Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων.

Η συμπαθής κα Καφαντάρη επιχείρησε μιλώντας στο «Ε» να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εκτός κι αν ικανοί κι άξιοι, πλέον, βρίσκονται μόνο στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν για τη συγκεκριμένη θέση πάντως ο μόνος ικανός είναι ο σύζυγος της εν λόγω Βουλευτή τότε ορθώς κατέλαβε αυτή τη θέση

Ας δούμε τι είπε η κα Καφαντάρη «Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος της επιστήμης, της κοινωνίας, έχει μία συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία και αναγνωρίστηκε από τον υπουργό».

 

`