Ψάχνει για πτώμα η ΕΛ.ΑΣ στην Βοιωτία;

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν την αστυνομία να έχει αποκλείσει την περιοχή και να ερευνά το αγρόκτημα Όλα αυτά συμβαίνουν σε περιοχή της Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Άσκρη του Δήμου Αλιάρτου, όπου εδώ και αρκετές ημέρες οι κάτοικοι βλέπουν κάποιες κινήσεις της αστυνομίας, οι οποίες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, με αποτέλεσμα οι φήμες να έχουν οργιάσει.

Οι έρευνες γίνονται σε ένα αγρόκτημα, γύρω από το οποίο έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν επιτρέπεται σε κανέναν η πρόσβαση.

«Το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύριος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους….», έλεγε κάτοικος της περιοχής.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport όντως το κτήμα το έχει αγοράσει ένας Σύριος και εκεί μέσα έχουν θαφτεί κάποια πτώματα. Αυτό γίνεται γιατί κάποιοι θέλουν να το μετατρέψουν μυστικά και σιγά – σιγά σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα μουσουλμανικά νεκροταφεία στην Ελλάδα. Πρόσφατα η Εκκλησία της Ελλάδας πήρε απόφαση να παραχωρήσει στο Σχιστό μια έκταση 20 στρεμμάτων για τη δημιουργία κοιμητηρίου Μουσουλμάνων.

Επειδή δεν υπάρχει νεκροταφείο στην πρωτεύουσα, στο οποίο να μπορούν να ταφούν οι νεκροί μουσουλμάνοι σύμφωνα με όσα ορίζει η θρησκεία τους, οι συγγενείς τους υποχρεώνονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μέχρι την Ξάνθη ή την Κομοτηνή, για να γίνει η κηδεία.

Επειδή η Βοιωτία είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην ίδια την περιοχή υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί, κάποιοι θεώρησαν ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση αν έφτιαχναν ένα νεκροταφείο για Μουσουλμάνους στην περιοχή της Αλιάρτου.

Η διαδικασία όμως για να το κάνεις αυτό είναι τρομερά δύσκολη στο θέμα της αδειοδότησης. Γι αυτό φαίνεται πως κάποιοι προσπάθησαν να το δημιουργήσουν με άλλο τρόπο και να φέρουν τις αρχές προ τετελεσμένων γεγονότων.

Μάλλον όμως δεν τα κατάφεραν

Πηγή: lamiareport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ με την έρευνα για πτώμα σε χωράφι στη Βοιωτία-Πρόκειται για μουσουλμανικό νεκροταφείο;

 

Comments are closed.