Ψάχνουν στα συντρίμμια και στη θάλασσα για αγνοούμενους Η πυροσβεστική έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηλεφωνούν στο «199»

Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους δύο μέρες μετά τις καταστροφικές  πυρκαγιά στην Αττική. Οι έρευνες συνεχίζονται σε στεριά και θάλασσα με την ελπίδα να εντοπιστούν και να δοθούν κάποιες απαντήσεις στους συγγενείς που περιμένουν με απόγνωση κάποιο σημάδι ζωής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες, ώστε να τηλεφωνούν στο «199» και να δηλώνουν τα στοιχεία των αγνοούμενων. Η πυροσβεστική δέχεται διαρκώς δεκάδες τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα να παραμένει αδιευκρίνιστος ο ακριβής αριθμός τους.

Όπως είπε στην ενημέρωσή της και η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, κ. Μαλλίρη, «το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι το δύσκολο έργο για τον εντοπισμό αγνοουμένων δεν έχει τελειώσει, καθώς το κέντρο της Πυροσβεστικής και οι άλλες υπηρεσίες έχουν δεχτεί δεκάδες κλήσεις, και διεξάγονται πεζές περιπολίες από 130 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα».