Ψήφο εμπιστοσύνης στο Βασίλη Περγάλια για ανανέωση της θητείας του έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Τανάγρας

 Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στο Σχηματάρι, κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού Κέντρου του και την παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού του «Εμείς η Κοινωνία».

Ο δήμαρχος Τανάγρας με τη βεβαιότητα της επανεκλογής του έκανε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές συγκεντρώσεις στη Τανάγρα ξεκινώντας την προεκλογική  εκστρατεία του για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η Κουκούλεζα βούλιαξε. Αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους  εκατοντάδες φίλους και συνοδοιπόρους του  Βασίλη Περγάλια,  που έδειξαν, για μια ακόμη φορά, την αγάπη και τη στήριξη τους στο πρόσωπο του. Την εμπιστοσύνη τους.

Ήταν γιορτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιορτή της Τανάγρας, γιορτή της Δημοκρατίας, τα εγκαίνια του  εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Εμείς η Κοινωνία». Δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη στιγμή ήταν οι Δήμαρχοι Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, καθώς και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών.

Ο Βασίλης Περγάλιας εδώ και εννιά χρόνια δήμαρχος, έχει αλλάξει την εικόνα του Δήμου Τανάγρας. Μιας θεωρούμενης μέχρι τότε υποβαθμισμένης βιομηχανικής περιοχής. Με μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή, έχει ξεδιπλώσει ένα σπουδαίο  έργο, που μέρα με τη μέρα, μεταμορφώνει τον τόπο του. Έχει χτίσει ένα δήμο με κύρος και αξιοπιστία, με δυνατή φωνή στην κεντρική εξουσία. Με έργα υποδομών και στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της τρίτης βιομηχανικά περιοχής της χώρας μας.

Έργα που, όπως είπε στην ομιλία του, έχουν φτάσει τα 112 εκατ. ευρώ την τελευταία τετραετία, και βάζουν τις βάσεις για μια Τανάγρα στολίδι στην Στερεά Ελλάδα. Έργα που αναβαθμίζουν την περιοχή σε ένα δήμο οικονομικά τακτοποιημένο, νοικοκυρεμένο, αυτάρκη, δυναμικό. παραγωγικό.  Είναι η απάντηση μιας  στιβαρής δημοτικής Αρχής στους επικριτές της μόνο  με έργα.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις κυβερνήσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Τανάγρας.

«Στεκόμαστε με αγάπη απέναντι σε όλους τους πολίτες», είπε ο Βασίλης Περγάλιας. «Αγκαλιάζουμε όλους τους συμπολίτες μας, για ένα δήμο ισχυρό,  κοινωνικά δίκαιο. Εμείς ήρθαμε για να ενώνουμε τους πολίτες γιατί ο συνδυασμός μας είναι η ίδια η Κοινωνία, είμαστε ΄΄Εμείς η Κοινωνία΄΄».

Ο Δήμαρχος Τανάγρας απευθύνθηκε και σε όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης κατά την  προεκλογική περίοδο λέγοντας ότι «εμείς απαντάμε με αγάπη ηρεμία. Απαντάμε με το έργο μας. Δεν θα τους ακολουθήσουμε».

«Δώστε δύναμη στη δύναμη μας» είπε ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, κατά το σύντομο χαιρετισμό του και την παρουσία του ψηφοδελτίου του. Και πρόσθεσε: «Δώστε δύναμη για να συνεχίσουμε νέοι και παλιοί το έργο που ξεκινήσαμε. Ένα έργο για τον άνθρωπο, για τους συμπολίτες μας, για την Τανάγρα. Ένα έργο για τις επόμενες γενιές». Τόνισε δε με έμφαση  ότι έγιναν έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες για ισόρροπη ανάπτυξη και στάθηκε περισσότερο στα έργα κοινωνικής αλληλεγγύης απέναντι στους πολίτες που είχαν την ανάγκη  του δήμου.

Ακολούθως, παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Εμείς η Κοινωνία», παλιούς και νέους που θα τον πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο νίκης των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.  Άτομα  από κάθε γωνιά του δήμου, άτομα μέσα από την   ίδια την κοινωνία. Άτομα καταξιωμένα κοινωνικά που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του.