Ψεκασμοί  για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 11-15 Μαΐου 2020

Ο Δήμος  Τανάγρας ανακοινώνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κωνοποειδών από την ανάδοχο εταιρεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την επόμενη εβδομάδα από 11-15 Μαΐου.  Αναλυτικά:

Την Δευτέρα 11 Μάϊου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Άρμα, Τανάγρα, Κλειδί, Άγιος Θωμάς, Ασωπία, Καλλιθέα.

Την Τρίτη 12 Μάϊου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Σχηματάρι, Οινόη, Οινόφυτα, Δήλεσι.

Την Πέμπτη 14 Μάϊου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Δάφνη, Πύλη, Σκούρτα, Πάνακτο, Πράσινο, Στεφάνη.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε ποτάμια, ρέματα και άλλα σημεία όπου υπάρχουν στάσιμα νερά καθώς και σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία κουνουπιών με υπόδειξη Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων.

Επισυνάπτεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψεκασμών από τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι των παραπάνω περιοχών, να επικοινωνήσουν για περισσότερα αναλυτικά στοιχεία με τους αντιδημάρχους των περιοχών των παραπάνω κοινοτήτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Βασίλης Περγάλιας

Πρόγραμμα συνεργείων 11-15_05_2020