“Ψεύτικη Barbie”: Μοντέλο του OnlyFans σκότωσε με μια μαχαιριά στην καρδιά τον φίλο της – Της είχε ζητήσει να χωρίσουν

Ένα μοντέλο γνωστό ως “ψεύτικη Barbie” του OnlyFans κρίθηκε ένοχο για τη δολοφονία του φίλου της

Ένα μοντέλο γνωστό ως “ψεύτικη Barbie” του OnlyFans κρίθηκε ένοχο για τη δολοφονία του φίλου της, αφού τον μαχαίρωσε στην καρδιά όταν της είπε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει.

Η 24χρονη Abigail White μαχαίρωσε τον 22χρονο Bradley Lewis μέσα στο σπίτι της στο South Gloucestershire στη Νοτιοδυτική Αγγλία.

Η 24χρονη, η οποία έβγαλε 50.000 λίρες σε ένα χρόνο δουλεύοντας στην online πλατφόρμα ροής OnlyFans, αφού συνελήφθη ως ύποπτη για φόνο είπε στην αστυνομία ότι δεν μαχαίρωσε τον Bradley.

"Ψεύτικη Barbie": Μοντέλο του OnlyFans σκότωσε με μια μαχαιριά στην καρδιά τον φίλο της - Της είχε ζητήσει να χωρίσουν

Ο Lewis τραυματίστηκε θανάσιμα λίγα λεπτά αφότου έφυγε από μια παμπ με την White το βράδυ της 25ης Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Μια γειτόνισσα άκουσε τις φωνές της, κάλεσε την αστυνομία και όταν μπήκε στο σπίτι βρήκε τον 22χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κουζίνας με την νεαρή κοπέλα να της λέει ότι το είχε κάνει μόνος του.

Η White συνέχισε τα ψέματα, τηλεφώνησε σε έναν φίλο της και είπε στην αστυνομία ότι ο Lewis ήταν υπεύθυνος για το μαχαίρωμα, αλλά αργότερα δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης υπευθυνότητας.

Η μεταθανάτια εξέταση διαπίστωσε ότι ο 22χρονος φερε μία μόνο μαχαιριά στο στήθος, βάθους τουλάχιστον 7 εκατοστών, η οποία είχε διαπεράσει την καρδιά του.

1

Η σχέση τους ήταν τεταμένη

Το δικαστήριο άκουσε ότι η μοιραία επίθεση συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους περιόδου στη ζωή της White, αφού είχε χάσει ένα μωρό που περίμενε και είχε μάθει για την απιστία του Lewis.

Οι ένορκοι ενημερώθηκαν ότι η σχέση τους ήταν τεταμένη με τον 22χρονο να εγκαταλείπει το οικογενειακό σπίτι και να μένει με τη μητέρα του.

Τις ημέρες πριν από το περιστατικό το μοντέλο του OnlyfFans είχε μαχαιρώσει τον Lewis στο χέρι και, σε μια άλλη περίπτωση, είπε σε μια φίλη της σε ένα τηλεφώνημα: “Βοηθήστε με Sophie, προσπαθεί να με σκοτώσει, προσπαθεί να με μαχαιρώσει, με χτυπάει συνέχεια, με πονάει”.

1

Την ημέρα της επίθεσης, ο Lewis βρισκόταν σε ένα πάρκο με τη White και μια άλλη οικογένεια και της είχε πει: “Δεν θέλω να είμαι πια μαζί σου Abi”.

Αργότερα είχαν πάει μαζί σε μια παμπ, όπου η White είχε έρθει σε αντιπαράθεση με άλλους πελάτες, έχοντας πιει ένα μπουκάλι κρασί, ένα Jagerbomb και δύο ρούμι με κόκα-κόλα, καθώς και μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Η White είπε στους ενόρκους ότι το μόνο που ήθελε ήταν να “σοκάρει και να τρομάξει” τον Lewis και ότι τσακώθηκαν αφού ένιωσε ότι δεν την υπερασπίστηκε κατά τη διάρκεια του καβγά στην παμπ.

“Μαλώναμε, με έσπρωχνε και ήμασταν στον διάδρομο. Πήγα στην κουζίνα και είδα το μαχαίρι στο πλάι”, είπε η White.

‘Το σήκωσα και γύρισα πίσω προς τον Brad. Πήγα προς το μέρος του για να τον σοκάρω, να τον τρομάξω με το μαχαίρι και πριν το καταλάβω, τον είχα μαχαιρώσει‘.

Η White αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να τον βλάψει, λέγοντας στους ενόρκους: “Όχι, δεν το ήθελα. Είχε τελειώσει πριν καν το σκεφτώ.

Πήρα το μαχαίρι από θυμό και αναστάτωση, αλλά δεν ήθελα να τον πληγώσω ή να τον σκοτώσω”.

1

thetoc.gr