Ψινάκης: Η τηλεόραση έχει γίνει βαρετή, όλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια

«Με την Αννίτα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα late night show διαφορετικό, που δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα»

Με αφορμή το νέο, πολυαναμενόμενο late night του MEGA με τίτλο «Έλεος» μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης στην δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, μάλιστα, εξήγησε τους λόγους για τους οοποίους δέχθηκε να συνεργαστεί για πρώτη φορά με την Αννίτα Πάνια και όσα φέρνουν προσεχώς στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση έχει γίνει βαρετή, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Όλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Εγώ πάντα γούσταρα τις καινούργιες ιδέες. Με το MEGA, συγκεκριμένα, πριν από πολλές δεκαετίες κάναμε προχωρημένα και κανούργια πράγματα. Όπως τους «Απαράδεκτους», το «Super Idol», που ήταν το πρώτο talent show και είχε τεράστια επιτυχία, το «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» και το «Γηροκομείο» από το Youtube. Το MEGA έγινε MEGA κανάλι γιατί πάντα τολμούσε και ήταν μπροστά από την εποχή του».

«Με την Αννίτα και με την ευλογία του MEGA αποφασίσαμε να κάνουμε ένα late night show διαφορετικό, που δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα. Μέχρι στιγμής σε τέτοιου είδους shows δεν έχουν δείξει παρασκήνιο. Επειδή έχω πάει σε πολλά late night shows, οι συζητήσεις που γίνονται στα καμαρίνια και οι ετοιμασίες της εκπομπής έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αν με ρωτάτε, έχουν πολύ πιο μεγάλο ενδιαφέρον από το ίδιο το show, το οποίο είναι μια κανονική συνέντευξη με τα ίδια πρόσωπα που ανακυκλώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Οι καινούργιες και προχωρημένες ιδέες ή πάνε άπατες ή γράφονται στην ιστορία. Σίγουρα, δεν μένουν αδιάφορες. Αυτό θα το δούμε και θα το καταλάβουμε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00.10 στο MEGA» πρόσθεσε, επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης στη συνέντευξη του.

newsbeast.gr