Ωρολογιακή «βόμβα» στον τουρισμό: Μια ανάσα από το λουκέτο Airtickets και Τravelplanet24

Ωρολογιακή «βόμβα» στον τουρισμό: Μια ανάσα από το λουκέτο Airtickets και Τravelplanet24 | Newsit.gr

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες που ήθελαν την Tripsta να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό άνοιγμα που φτάνει ακόμη και τα 70 εκατ. ευρώ, εντάθηκαν. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί η αδυναμία λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου της Τravelplanet24 αλλά και τα προβλήματα στις κρατήσεις μέσω Airtickets.

Σε αυτό το κλίμα και μια ανάρτηση υπαλλήλου στα social media. Σύμφωνα με αυτή, η εταιρία προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού.

Τεχνικά προβλήματα σε Airtickets και Τravelplanet24

Από την περασμένη Τρίτη (26.06.2018), η Τravelplanet24 έχει ανεβάσει ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, σύμφωνα με την οποία υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό της κέντρο. Και γι’ αυτό είναι αδύνατο να βγάλει κανείς γραμμή.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, το τηλεφωνικό μας κέντρο βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα. Παρακαλούμε υποβάλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Λυπούμαστε για την αναστάτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.