Όλη η προκήρυξη του Ημιμαραθωνίου “Oropos Seaside Race 2017” και οι αγώνες 10,5 και 1 χιλ. για παιδιά και ΑμεΑ

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση  Δήμου Ωρωπού) και Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή  Τουριστικής  Ανάπτυξης  Δήμου Ωρωπού) με ιδιαίτερη  χαρά ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη για δεύτερη  χρονιά τη διοργάνωση «Ημιμαραθώνιος  Ωρωπού «Oropos Seaside Race», την  Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

Ο Ημιμαραθώνιος Ωρωπού, που αποτελεί πια θεσμό για το Δήμο μας, ήταν το αποτέλεσμα  της έμφασης που δόθηκε τα τρία τελευταία χρόνια, υπό την Δημαρχία του Θωμά Ρούσση, στην  αναμόρφωση των αθλητικών υποδομών, τη διοργάνωση  τοπικών και ευρύτερης  εμβέλειας διοργανώσεων  σε μια πληθώρα  αθλημάτων και τη διάδοση  του μαζικού αθλητισμού.

Οι δράσεις υλοποίησης του «Στρατηγικού Σχεδιασμού Ποιοτικών Τουριστικών Προϊόντων Δήμου Ωρωπού : Αθλητικός Τουρισμός», προσδίδουν στον Ημιμαραθώνιο Ωρωπού ιδιαίτερη δυναμική, όχι μόνον ως αθλητικό  γεγονότος, αλλά και ως μια μοναδική ευκαιρία προβολής για το Δήμο  μας.

Η ΚΕΔΩ και ΕΤΑΔΩ ενώνουν τις δυνάμεις και τις προσπάθειες  τους και φέτος συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός, έναν αγώνα δρόμου κατά μήκος του Ευβοϊκού, σε μια μοναδική διαδρομή φυσικού κάλλους, αλλά και υψηλών απαιτήσεων για τους  αθλητές. Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ξεκινά και καταλήγει στην  είσοδο του Πορθμείου της  Σκάλας Ωρωπού, με σημείο αναστροφή  το χώρο στάθμευσης Αγίων Αποστόλων Καλάμου.

Παράλληλα θα  διεξαχθούν αγώνες δρόμου 10, 5 και 1 χλμ.

Επιβράβευση της προσπάθειας αυτής  και ιδιαίτερη τιμή, με την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, η αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του Προγράμματος BE ACTIVE ERASMUS, η αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, η υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας  ΑμεΑ στην διοργάνωση, από φέτος αγώνα 1 χλμ  ΑμεΑ και η υποστήριξη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στις 29  Οκτωβρίου θα βρεθούμε όλοι μαζί στην γραμμή της εκκίνησης  του 2ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού, σε ένα  μοναδικό εορταστικό κλίμα, αθλητές, εθελοντές και θεατές σε ένα αγώνα για όλους.

Σας καλούμε να είστε και εσείς μαζί μας στη φετινή διοργάνωση και να ξαναγεμίσετε με χαμόγελα, ενθουσιασμό και δράση τον Ωρωπό.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη με τους όρους συμμετοχής και την αίτηση: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΓΩΝΑ.pdf

 

 

Comments are closed.